Petak, 3. veljače 2023.

Mladi vozač (19) zbog brzine i alkohola skrivio tešku prometnu nesreću, ozlijeđeno sedam osoba

Mladi vozač je izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom te prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera

Preporučujemo

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak iza 22 sata na državnoj cesti D3, između naselja Mala Subotica i Štefanec.

“Mladi vozač (19) s područja općine Orehovica je upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,64 promila kolnikom državne ceste, kojom prilikom brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) te vidljivosti (noć), zbog čega je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom”, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Mladić je zatim prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je u kočenju udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak s područja grada Čakovca.

Prometna nesreća između Male Subotice i Štefanca
Foto: PU međimurska

Nakon prometne nesreće putnici iz prvog osobnog automobila, 18-godišnjakinja s područja grada Čakovca, 18-godišnjakinja s područja općine Sveti Juraj na Bregu, 18-godišnjak s područja općine Mala Subotica i 18-godišnjak s područja općine Orehovica te putnica iz drugog osobnog automobila 29-godišnjakinja s područja općine Domašinec, kao i oba vozača vozilima hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno.

Na mjesto događaja izašli su članovi DVD-a Mala Subotica i čakovečke Javne vatrogasne postrojbe radi izvlačenja sudionika prometne nesreće iz vozila.

Kako stoji u policijskom priopćenju, nakon utvrđivanja ozljeda će se kvalificirati događaj.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti