Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Mladić (19) ukrao 22 parfema, ali to mu nije bilo dosta

Materijalna šteta iznosi oko 18.700 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 19-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje devet kaznenih djela krađe i jedne teške krađe.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni od 7. do 24. siječnja neovisno o dobu dana prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji došao u više različitih drogerija na području Maksimira, iskoristio zauzetost zaposlenica te ukrao 22 parfema.

Također, već 24. siječnja oko 11.15 sati 19-godišnjak je došao u Ulicu Zdeslava Turića u drogeriju gdje je pri ulasku došao do prodajnih polica s parfemima u namjeri da ih ukrade. No, u jednom trenutku uočila ga zaposlenica, pokušala spriječiti, međutim nije uspjela te je ipak na drzak način uspio s police ukrasti dva parfema i pobjeći, stoji u izvješću Policijske uprave zagrebačke.

Materijalna šteta iznosi oko 18.700 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 19-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti