Utorak, 18. siječnja 2022.

Mladić (21) na raskrižju oduzeo prednost i skrivio tešku prometnu nesreću

Vozilom je udario u osobni automobil kojim je upravljala 22-godišnjakinja, a koje je od siline udara odbačeno udesno gdje je u zanošenju udarilo u stup javne rasvjete

Preporučujemo

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak oko 21.22 sati u Nedelišću na raskrižju Ulice maršala Tita i Trnavske ulice.

Naime, 21-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka krećući se Trnavskom ulicom, dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska s automobilom je ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je Ulicom maršala Tita upravljala 22-godišnjakinja. Od siline udara vozilo 21-godišnjaka je odbačeno udesno gdje je u zanošenju udarilo u stup javne rasvjete, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Ozlijeđeni 21-godišnjak i 40-godišnja putnica iz njegovog vozila su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, dok je 22-godišnja vozačica naknadno zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec.

Kako je izvijestila PU međimurska, težina ozljeda će se okvalificirati naknadno.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Nedelišća, a cesta je od 21.30 do 22.55 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima.

- Advertisement -

Najnovije objave