Nedjelja, 26. lipnja 2022.

Mladić (23) vozio s poništenom vozačkom, ostao bez auta i završio u zatvoru

Utvrđeno je da je 23-godišnjak upravljao za vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije

Preporučujemo

U srijedu poslije ponoći prilikom nadzora cestovnog prometa u Glavnoj ulici u Krušancu policajci su zaustavili osobni automobil marke Renault čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak.

Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je da je 23-godišnjak upravljao za vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije i da mu je kao mladom vozaču vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih devet negativnih bodova, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Zbog počinjenog prekršaja recidivist je uhićen i priveden u policijsku postaju, a temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama do okončanja postupka privremeno mu je oduzet osobni automobil.

Nakon utvrđenih činjenica uz optužni prijedlog u kojem je predloženo zadržavanje doveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu.

Nakon saslušanja sudac je prihvatio prijedlog policije i odredio 23-godišnjaku zadržavanje u trajanju do 15 dana te je proveden u zatvor u Varaždinu, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave