Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Mladić izmislio maštovitu priču i nazvao hitnu, slijedi mu kaznena prijava

Tijekom poziva naveo je kako otac nije pri svijesti i da ne diše. Ujedno, naveo je kako je otac prije nego mu je pozlilo, popio nekoliko litara vina i pušio sintetičku drogu

Policijska uprava međimurska izvijestila je kako se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja kako je 22-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo lažne uzbune.

Kako je priopćeno, sumnja se da je u četvrtak, 2. lipnja u 22:07 sati putem mobitela nazvao hitnu medicinsku pomoć te zatražio liječničku pomoć za oca.

Tijekom poziva naveo je kako otac nije pri svijesti i da ne diše. Ujedno, naveo je kako je otac prije nego mu je pozlilo, popio nekoliko litara vina i pušio sintetičku drogu.

Dolaskom hitne medicinske pomoći na mjesto događaja pacijent nije pronađen te je utvrđeno da je osumnjičeni lažno obavijestio hitnu medicinsku pomoć kako je njegovom ocu potrebna nužna i hitna medicinska pomoć.

Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika policijski službenici Policijske postaje Čakovec podnijet će kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti