Utorak, 9. kolovoza 2022.

Mladić se Škodom zabio u kamion pa sletjeli s ceste, ima ozlijeđenih

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 25-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

U četvrtak oko 8.50 sati 25-godišnji državljanin Slovenije upravljao je osobnim automobilom marke Škoda Superb, slovenskih registarskih oznaka, autocestom A1 u smjeru jugozapada.

Dolaskom do 20. kilometra + 500 metara nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je vozilom naletio na teretni automobil marke Man varaždinskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 51-godišnjak krećući se drugom kolničkom trakom u istom smjeru.

Uslijed naleta, teretno vozilo je nekontrolirano sletjelo na meki teren kanala oborinskih voda gdje se prevrnulo, dok je i Škoda također sletjela s kolnika na meki teren.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 61-godišnji putnik teretnog vozila te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, dok je 51-godišnjem vozaču liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 25-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave