Srijeda, 6. srpnja 2022.

Mladić u dvorištu pucao iz automatske puške pa otišao, ali nije se izvukao

Brzom reakcijom policajaca 26-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje, a na mjestu događaja pronađeno je više komada streljiva i čahura

Preporučujemo

U nedjelju oko 2 sata u Ulici Lončarevo naselje u Podturnu 26-godišnjak je u dvorištu obiteljske kuće iz vatrenog oružja u zrak ispalio nekoliko hitaca, nakon čega se pješice udaljio u nepoznatom smjeru.

Brzom reakcijom policajaca 26-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje, a na mjestu događaja pronađeno je više komada streljiva i čahura, stoji u izvješću Policijske uprave međimurske.

Temeljem naloga Županijskog suda policajci Policijske postaje Mursko Središće izvršili su pretragu doma i drugih prostora koje koristi 26-godišnjak. Prije početka pretrage dragovoljno je policajcima predao automatsku pušku ‘Crvena zastava’ kalibar 7,62 mm s pripadajućim praznim spremnikom.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se kako je 26-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te prekršaj iz zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, priopćila je PU međimurska.

- Advertisement -

Najnovije objave