Subota, 26. studenoga 2022.

Mladići s koprivničkog područja prodavali i davali na uživanje drugima marihuanu, amfetamin i ecstasy

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 20-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 22-godišnjak tijekom ove godine posredovao u kupnji, prodavao i davao na uživanje marihuanu drugim osobama.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 20-godišnjak tijekom ove godine prodavao marihuanu, amfetamin i ecstasy te davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta je manja količina marihuane i metalna drobilica.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti