MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI Prvo pojačanje sletjelo, no igrački kadar sve je tanji

Međužupanijska liga zahtjevnija je od Prve ŽNL, ima više kvalitetnih momčadi pa će i širina igračkog kadra biti od velikog značaja tijekom prvenstva.

Ivan Presečan, trener i igrač kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok
Ivan Presečan, trener i igrač kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok

Nogometaši Mladost iz Kloštra Podravskog još će tri tjedna provesti na zasluženom odmoru, a trener Ivan Presečan prvo okupljanje zakazao je za 19. srpnja. Dogovoreno je šest prijateljskih utakmica tako da se novi igrači stignu uigrati do početka prvenstva.

– S pripremama krećemo 19. srpnja, a već je dogovoreno šest prijateljskih utakmica. Prvu igramo 30. srpnja protiv Ferdinandovca, a nakon njih snage ćemo odmjeriti još s Pitomačom, Borcom iz Imbriovca, Mladosti iz Molvi, Graničarom iz Đurđevca i Bušetinom 1947 – izvijestio nas je o pripremnim planovima trener Ivan Presečan.

Međužupanijska liga zahtjevnija je od Prve ŽNL, ima više kvalitetnih momčadi pa će i širina igračkog kadra biti od velikog značaja tijekom prvenstva. Uprava kluba u potrazi je za pojačanjima, a prvo od njih već je sletjelo u Kloštar.

– Pridružio nam se Matej Herent iz Pitomače za kojeg možemo reći da je pravo pojačanje. Pregovaramo još s nekolicinom igrača, a velika želja je da nam se pridruži Antonio Bijuk, bivši igrač Pitomače i Gornjeg Bazja. O ostalim imenima ćemo kad za to dođe vrijeme – rekao je Presečan.

Osim dolaska novih igrača, u klubu su suočeni s određenim problemima glede igračkog kadra tako da će najvjerojatnije morati posegnuti za još ponekim igračem, što svakako nisu imali u planu.

– Veliki hendikep predstavlja nam odlazak Keljara, Horvatinovića i Topolovčana na rad na more, te će biti odsutni do 10. mjeseca, tako da na njih nećemo moći računati. Svaki dan ima nekih novosti koje baš i nisu dobre za ekipu – zaključio je Presečan.

Ne propustite: