MONSTRUM PRVE KLASE Godinama tukao i tjerao suprugu na prostituciju, a sav novac uzimao sebi

Nakon što ga je izvanbračna supruga napustila, prijetio joj je kako ju neće pustiti na miru i da joj neće vratiti osobne stvari iz stana ako mu ne preda iznos od 3000 eura te da će ubiti nju i cijelu njezinu obitelj te zapaliti njihovu kuću.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 29-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prostitucije, pokušaja iznude i prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik od travnja 2015. do travnja 2018. godine u Zagrebu tukao rukama i nogama svoju izvanbračnu suprugu i tako ju prisiljavao da, radi ostvarivanja zarade, a protivno njezinoj volji, stupa u spolne odnose s muškarcima za iznose od sto do tisuću eura, a sav novac je on zadržavao za sebe.

Osnovano se sumnja i da je u travnju 2018. godine u Varaždinskim Toplicama, nakon što ga je izvanbračna supruga napustila, prijetio joj kako ju neće pustiti na miru i da joj neće vratiti osobne stvari iz stana ako mu ne preda iznos od 3000 eura te da će ubiti nju i cijelu njezinu obitelj te zapaliti njihovu kuću.

Ne propustite: