Srijeda, 26. siječnja 2022.

Mopedist izazvao tešku nesreću, čudo da je uopće ostao živ

73-godišnjak je dolaskom do raskrižja skrenuo ulijevo te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela neregistriranog i neosiguranog mopeda

Preporučujemo

U petak, 3. rujna, oko 19.20 sati, u Ivancu Križevačkom 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačkih registarskih oznaka.

“Vozač osobnog automobila dolaskom do raskrižja skrenuo je ulijevo te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela neregistriranog i neosiguranog mopeda, na kojemu nisu ugrađena svjetla, a kojim je upravljao 23-godišnji vozač koji na glavi nije imao zaštitnu kacigu u prednji dio osobnog automobila”, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Vozač mopeda pao je na prednji dio osobnog automobila pa na kolnik, a kretao je Ivancem Križevačkim u smjeru Glogovnice.

U prometnoj nesreći vozač mopeda je ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Obojici vozača vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u krvi.

Kako je izvijestila PU koprivničko-križevačka, po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će dostavljena pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog vršenja očevida od 20 do 24 sata za sav promet bila je zatvorena dionica županijske ceste broj ŽC-2089 između mjesta Ivanec Križevački i Glogovnice, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

- Advertisement -

Najnovije objave