Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Motociklisti se sudarili i teško ozlijedili, hitno su prebačeni u bolnicu

Prilikom mimoilaženja došlo je do međusobnog kontakta između dva motocikla uslijed čega su vozači izgubili nadzor nad vozilima te je došlo do pada oba motociklista

Preporučujemo

U četvrtak, 5. kolovoza, oko 10.10 sati u Stipernici, uslijed nepropisnog mimoilaženja došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Naime, do prometne nesreće je došlo na način što 18-godišnjak i 39-godišnjak upravljajući neosiguranim i neregistriranim motociklima, bez zaštitne kacige, prije stjecanja prava na upravljanje po makadamskom djelu prometnice prilikom mimoilaženja nisu ostavili dovoljan razmak za sigurno mimoilaženje.

Kako je izvijestila Policijska uprava krapinsko-zagorska, prilikom mimoilaženja došlo je do međusobnog kontakta između dva motocikla uslijed čega su vozači izgubili nadzor nad vozilima te je došlo do pada oba motociklista.

“Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje je utvrđeno da su i 39-godišnjak i 18-godišnjak zadobili teške tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju”, izvijestila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

- Advertisement -

Najnovije objave