Može li Zelengaj prekinuti Varteksov nalet?

Raspoloženi Varaždinci, predvođeni Dejanom Glavicom, u prošlom su kolu slavili protiv Nedeljanca, a istome se nadaju i u subotu protiv Zelengaja.

Igrači Varteksa s navijačima // Foto: Facebook
Igrači Varteksa s navijačima // Foto: Facebook

Utakmice 12. kola Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin na rasporedu su ovoga vikenda, a prvu poziciju na tablici i nakon proteklog tjedna zadržao je varaždinski Varteks. Golijadi smo mogli svjedočiti na svim utakmicama, jer najmanji su rezultat zabilježili Zadrugar i Mladost Komet (1:2).

Navijači se ponovno nadaju ligaškom kolu prepunom golova, u kojem nas očekuje pregršt zanimljivih susreta. Trećeplasirano Nedelišće dočekuje Polet iz Svetog Martina na Muri, koji im na drugom mjestu bježi za dva boda. Podravina odlazi u goste Plitvici iz Gojanca, a Rudar igra protiv posljednjeg Jalžabeta.

Trenutni predvodnik tablice, Varteks, putuje u goste nogometašima Zelengaja. Pobjeda protiv Nedjeljanca (3:1) prošlu nedjelju značila je šesto uzastopno slavlje Varaždinaca, a u prilog im također ide težak poraz Zelengaja protiv Pušćina (0:5).

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA ČK-VŽ, 12. KOLO:

5. studenoga, 14.00: Nedelišće – Polet SMnM, Rudar – Jalžabet, Mladost Komet – Pušćine, Sloboda S – Nedeljanec, Zelengaj – Varteks.

6. studenoga, 14.00: Međimurec – Zadrugar, Plitvica G – Podravina, Sloga Č – Novi Marof (10.00).

Ne propustite: