Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Mrtav pijan automobilom udario biciklisticu

49-godišnja biciklistica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se ozlijede okvalificirati naknadno

Preporučujemo

Međimurska policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 22. siječnja, oko 15.10 sati u Brezovcu.

Vozač (47) upravljao je osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,96 promila te je uslijed nepropisnog pretjecanja u desnom zavoju na nizbrdici udario u bicikl s kojim je u istom smjeru upravljala 49-godišnjakinja.

Nakon udara bicikl se prevrnuo, a vozačica pala na kolnik te je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se ozlijede okvalificirati naknadno, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Vozaču osobnog automobila izdana je naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole, a kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja (upravljati vozilom pod utjecajem alkohola) temeljem prekršajnog zakona određena mu je mjera smještaja u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

- Advertisement -

Najnovije objave