Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Mrtav pijan prešao na suprotnu stranu, skrivio frontalni sudar i zbrisao s mjesta nesreće

41-godišnjak je uhićen te mu je naredbom o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola na osam dana i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak

Preporučujemo

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 20.25 sati na otvorenom dijelu ceste između Kloštra Vojakovačkog i Carevdara.

Vozač (41) je upravljao osobnim automobilom VW križevačkih registarskih oznaka te je uslijed nepropisnog kretanja prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u teretni automobil Volvo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 41-godišnji vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 2,81 promil.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, 41-godišnjak koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen te mu je naredbom o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola na osam dana i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

- Advertisement -

Najnovije objave