MUŠKO/ŽENSKA POSLA Udruga ‘Bolje sutra’ provela projekt s ciljem pružanja psihološke pomoći osobama s invaliditetom

Provedba projekta donijela je rezultate poput višeg znanja korisnika o zdravom odnosu sa suprotnim spolom, višu razinu samostalnih donošenja odluka, višu razinu donošenja odluka o stupanju u partnerski odnos, višu razinu samopoštovanja i poštovanja suprotnog spola...

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” iz Koprivnice provela je dio aktivnosti projekta “Muško/ženska posla”.

Cilj projekta nastojanje je pružanja psihološke pomoći i podrške zdravom emocionalnom razvoju mladih s invaliditetom, razvijanje samostalnosti, usklađivanje uzajamnih očekivanja, osobni razvoj, izgradnja identiteta i tako dalje.

Provedba projekta donijela je rezultate poput višeg znanja korisnika o zdravom odnosu sa suprotnim spolom, višu razinu samostalnih donošenja odluka, višu razinu donošenja odluka o stupanju u partnerski odnos, višu razinu samopoštovanja i poštovanja suprotnog spola, što će potaknuti višu razinu samopouzdanja, višu razinu vještine u snalaženju u stanju psiholoških kriza, povećan broj partnerskih odnosa, upoznavanje vrsta i oblika nasilja, posljedica nasilja i pomaganje žrtvama nasilja.

Aktivnost je održao stručni tim križevačke Udruge HERA, a projekt je sufinanciran iz programa/projekata u sklopu projekta “Zdravi grad” Koprivnica za 2017. godinu.

Ne propustite: