Utorak, 5. prosinca 2023.

Na autocesti kraj Varaždina gorio autobus pun putnika

Vozači i putnici su na vrijeme evakuirani iz zapaljenog autobusa tako da, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba

- Advertisement -

U petak oko 22.45 sati na autocesti A-4 kod izlaza Varaždin došlo je do požara na autobusu slovačkih nacionalnih oznaka u kojem se uz 66-godišnjeg vozača, nalazio još jedan vozač i 48 putnika.

“Autobus se kretao istočnim kolničkim trakom autoceste A-4 iz smjera Zagreba u smjeru Goričana. U blizini izlaza Varaždin, u jednom je trenutku u prostoru motora izbio požar uslijed kvara električnih instalacija klima uređaja. Požar se nakon toga iz prostora motora proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo”, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Vozači i putnici su na vrijeme evakuirani iz zapaljenog autobusa tako da, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, a policijska uprava varaždinska je organizirala prijevoz i smještaj vozača i putnika u smještajnom objektu u Goričanu gdje su zbrinuti po djelatnicima Civilne zaštite i Crvenog križa.

- Advertisement -

Promet istočnim kolničkim trakom između čvorova Varaždinske Toplice i Varaždin bio je u potpunosti obustavljen do 1 sat nakon čega se odvija obilazno preticajnom trakom u smjeru Varaždina, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti