Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Na koprivničkom stadionu bilo 950 navijača Dinama, policija je dvojicu uhitila i pronašla dosta pirotehnike

Prije početka nogometne utakmice tijekom vršenja sigurnosnog pregleda stadiona pronađeno je 35 komada pirotehničkih sredstava na tribinama

Na koprivničkom stadionu u nedjelju je odigrana prvenstvena utakmica između Slavena Belupa i zagrebačkog Dinama na kojoj je bilo nazočno oko 3100 navijača, od kojih 950 gostujućih.

Prije početka nogometne utakmice tijekom vršenja sigurnosnog pregleda stadiona pronađeno je 35 komada pirotehničkih sredstava (28 bengalki i sedam dimnih kutija) na tribinama, priopćili su upravo iz koprivničko-križevačke policije.

Tijekom osiguranja utakmice dva gostujuća navijača dovedena su u prostorije policije radi prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima zbog alkoholiziranosti. Izdana im je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije osam dana te će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda.

Tijekom utakmice gostujući navijači aktivirali su 12 komada pirotehničkih sredstava (osam baklji, dvije bljeskalice i dvije dimne kutije) te se provodi kriminalističko istraživanje, zaključili su iz policije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti