Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Na koprivničkom sudu dobio tri i pol godine zatvora zbog spolne zloporabe djeteta

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je krajem prosinca podnijelo žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici

- Oglas -

Presudom Općinskog suda u Koprivnici 41-godišnjak je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci.

Proglašen je krivim za počinjenje devet kaznenih djela spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela upoznavanja djece s pornografijom.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je 28. prosinca podnijelo žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici.

- Oglas -

“Žalba je podnesena zbog odluke o kazni jer državno odvjetništvo smatra da nije bilo osnovano izreći okrivljeniku pojedinačne kazne zatvora u trajanju ispod propisanog minimuma te je predloženo da se okrivljenika osudi na pojedinačne kazne zatvora bez ublažavanja kazne i da mu se izrekne adekvatna jedinstvena kazna zatvora u duljem trajanju”, priopćio je DORH.

Podsjetimo, kako se neslužbeno doznaje, riječ je o 41-godišnjem vozaču školskog autobusa koji se tereti da je od svibnja 2019. godine do veljače 2020. godine u okolici Koprivnice održavao spolne odnose s tada 14-godišnjom učenicom osmog razreda.

Vozača su navodno prijavili roditelji djevojčice nakon što je do njih došla informacija kako se “druži” s njihovom kćerkom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti