NAGRADNI FOND OD 33.000 KUNA Počele prijave za Pan Ljetnu ligu Koprivnica

Najbolji pojedinci turnira bit će nagrađeni peharima te umjetničkim slikama koprivničkih slikara Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića, priopćili su iz KURS-a.

Foto: Zvonimir Markač

Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS) treću godinu zaredom organizira  malonogometni turnir pod nazivom Pan Ljetna liga Koprivnica 2019.

Započele su i prijave za nastup na turniru, a primaju se do srijede, 19. lipnja. Istog dana održat će se i ždrijeb skupina, a sustav natjecanja bit će prilagođen broju prijavljenih momčadi. Prijave se primaju na broj telefona 099 665 2351 i na e-mail kurskc@gmail.com.

Turnir traje od 21. lipnja do 6. srpnja, a igrat će se u seniorskoj muškoj konkurenciji na malonogometnom terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona ”Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici. Golovi su ovaj put manji, 3×2 metra.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kuna, za drugo mjesto 8000 kuna, za treće mjesto 4000 kuna, a za četvrto mjesto 1000 kuna. Kotizacija po momčadi iznosi 800 kuna.

Četiri prvoplasirane momčadi dobivaju pehare, a tri prvoplasirane i medalje.

Propozicije natjecanja možete pogledati OVDJE.

Najbolji pojedinci turnira, dodajmo, bit će nagrađeni peharima te umjetničkim slikama koprivničkih slikara Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića, priopćili su iz KURS-a.

Utakmice finalnog dana bit će u izravnom prijenosu u programu Sportske televizije.

Pokrovitelji Pan Ljetne lige su Grad Koprivnica i Zajednica sportskih udruga Grada Koprivnice, a glavni sponzor je, naravno, Pan.

Ne propustite: