NAGRADNJAČA Evo koga nagrađuje Cvjetni studio Kala iz Koprivnice

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Portal Klikaj.hr 4. studenog proslavio je svoj prvi rođendan pa do kraja godine sa svojim partnerima i sponzorima organizira rođendanske nagradne igre.

U suradnji s Cvjetnim studiom Kala, smještenim u Ulici Ivana Meštrovića 33 u Koprivnici (tik uz semafore nedaleko od autobusnog kolodvora), čitatelji portala Klikaj.hr mogli su osvojiti adventski vijenac, 2 x božićnu zvijezdu i poklon bon od 50 kuna.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Adventski vijenac – Kristina Obranović

Božićna zvijezda – Mirela Laljek i Ivana Valent

Poklon bon – Monika Poštenik Bicak

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Cvjećarstvom se bavi dugi niz godina, u cvjećarnici je radila šest i pol godina, stekla je veliko iskustvo i znanje i, kako sama kaže, jako zavoljela svoj posao.

U želji da se osamostali, da njezina kreativnost dođe do izražaja, kao i da ima vlastiti prostor za stvaranje, uz podršku obitelji, zaručnika i prijatelja odlučila je otvoriti vlastitu cvjećarnicu.

Sanja Zagorščak svoj Cvjetni studio Kala otvorila je u Koprivnici u Ulici Ivana Meštrovića 33 (tik uz semafore nedaleko od autobusnog kolodvora). Bavi se nabavom cvijeća, aranžiranjem i prodajom.

Cvjetnis studio Kala otvoren je u Meštrovićevoj ulici u Koprivnici // Foto: Luka Krušec
Cvjetni studio Kala otvoren je u Meštrovićevoj ulici u Koprivnici // Foto: Luka Krušec

– Izrađujem cvjetne aranžmane od živog i umjetnog cvijeća za prodaju i po narudžbi. Volim raditi s ljudima i vidjeti njihov osmjeh kada izradim nešto što su oni zamislili. Osim aranžmana i cvijeća, u ponudi imamo i lampaše te aranžirane lampaše za sprovod. Po narudžbi radimo i vijence i bukete od živog cvijeća za sprovode. U ponudi imamo i lončanice, istaknula je vlasnica, dodavši kako vrše i dostave na željene adrese.

Naglasila je i kako nude uslugu održavanja grobnih mjesta za ljude koji nisu u mogućnosti sami održavati grobove svojih najmilijih.

Radno vrijeme Cvjetnog studija Kala u Koprivnici radnim je danom (od ponedjeljka do petka) od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 16 sati.

Više informacija možete dobiti i na broj mobitela 098 565 322.