NAGRADNJAČA Evo koga vodimo na čarobnu Uskrsnu priču obitelji Salaj

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom besplatne ulaznice su osvojili...

Portal Klikaj.hr ususret Uskrsu za sve vas vjerne čitatelje organizirao je još jednu super nagradnu igru.

Čitatelje portala Klikaj.hr ovaj put vodimo na Uskrsnu priča obitelji Salaj!

Za vas smo osigurali 5 x 2 ulaznice.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom besplatne ulaznice su osvojili:

Bojan Sinjeri, Snježana Čičkar, Xenia Maltaric, Ana Fajdić i Marija Kolačko Petak

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Uz svima poznatu Božićnu priču, na imanju Salaj se već 8. godinu za redom održava i Uskrsna priča – tradicionalna obiteljska manifestacija u proljetnom zelenilu imanja Salaj. Ovogodišnja Uskrsna priča obitelji Salaj u Grabovnici, otvorena je u petak, 12. travnja, i trajat će do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane.

Ove godine imanje krasi preko 40.000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs – figure kokoši, zečeva, pilića, pijetlova, pisanice i slično. Također, kako bi se podsjetili na same vrijednosti Uskrsa, posjetitelji mogu vidjeti i sami prikaz Isusovog groba. Najmlađi mogu uživati i u bogatom animacijskom programu za djecu – mini igre, potrage za jajima, kreativne radionice, Facepainting i razni dječji show programi, dok njihovi roditelji mogu isprobati sve što se nudi u gastronomskoj ponudi.

Zlatko Salaj, kreator manifestacija, iz godine u godinu napominje koliko ga vesele posjetitelji i njihove reakcije: „ Kada vidim koliko posjetitelji uživaju u Božićnoj priči sve ove godine, ne mogu se ograničiti samo na jednu manifestaciju. Smatram da im i za uskrsne blagdane moram ponuditi barem nešto slično, a opet posebno. Uskrsna priča je baš to. Vrijeme uskrsnih blagdana je idealno za uživanje u prirodi i obiteljskim druženjima. Za mene je ta atmosfera druženja i veselja ono što me ispunjava.”

Broj posjetitelja Božićne i Uskrsne priče povećava se iz godine u godinu te su osim posjetitelja iz cijele Hrvatske, za nadolazeću manifestaciju već najavljene i organizirane grupe posjetitelja iz Mađarske i Slovenije. Ove godine se očekuje preko 13 000 posjetitelja za vrijeme trajanja Uskrsne priče.

_________________________________________________________________________

O Božićnoj i Uskrsnoj priči obitelji Salaj:

Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 17 godina. Godinama, uz veliki trud i entuzijazam, postala je najznačajnija manifestacija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske. Mnoge svjetske medijske kuće prepoznale su ju kao jedinstven događaj te su zabilježene mnogobrojne reportaže i članci što je utjecalo na to da je manifestacija postala od značaja za razvoj turizma i promociju Republike Hrvatske. Uz Božićnu priču, na imanju Salaj se već 8. godinu za redom održava i Uskrsna priča koja iz godine u godine postaje sve prepoznatljivija turistička manifestacija te, kao i Božićna priča, privlači sve veći broj posjetitelja i turista izvan granica Republike Hrvatske.

Foto: Davor Kirin Photography

Ne propustite: