NAGRADNJAČA Evo koga vodimo na vožnju dječjim vlakom Tin-express i druženje s Djedom Božićnjakom

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Sve su nam bliži božićni i novogodišnji blagdani, koji su i velikima, ali posebno mališanima, dobar povod za veselje, darove i druženja.

Stoga HŽ Putnički prijevoz već tradicionalno u prosincu organizira prigodne dječje vlakove Tin-express.

Djecu u kolodvoru dočeka i u vožnji posebno ukrašenim i ozvučenim modernim vlakom prati Djed Božićnjak, dijeli im darove i druži se s njima. Mnogim klincima uzbuđenje povećava i ugođaj njihovog prvog putovanja vlakom.

U suradnji s HŽ Putničkim prijevozom čitatelji portala Klikaj.hr mogu osvojiti nagradne vožnje blagdanskim vlakom s Djedom Božićnjakom.

Nagrada: 2  x  2 besplatne vožnja, a svaka vožnja se sastoji od po dvije karte: 1 za dijete s uključenim poklonom + 1 za osobu u pratnji.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Kristina Cmrk i Aleksandra Vručina

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko realizacije nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Popularni Tin – exspress vozit će od Varaždina do Ivanca i nazad u subotu, 21. prosinca, s polascima u 9.20, 11.10 i 13 sati, a od Koprivnice do Jalžabeta i nazad u nedjelju, 22. prosinca, s polascima u 11, 12.55 i 14.47 sati.

Karte su u prodaji na željezničkim blagajnama u Varaždinu i Koprivnici. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

Djed Mraz i njegov preslatki mali prijatelj u božićnom vlaku // Foto: Luka Krušec

Ne propustite: