NAGRADNJAČA Evo tko će provesti Valentinovo na koprivničkim bazenima uz romantični film

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Provedite Dan zaljubljenih 14. veljače u ugodnoj atmosferi uz projekciju filma na vodi, cjelodnevno kupanje i relaksaciju u Spa centru Cerine.

Povedite voljenu osobu i uživajte zajedno na zračnim madracima uz romantičnu komediju, mjuzikl „La la Land“.

Opuštanje i relaksaciju nastavite u našem Spa centru gdje Vas očekuju tri vrste sauna: finska, bio sauna i infracrvena sauna te relax soba, a uz sve to očekuje Vas i šampanjac za dvoje

Cijena paketa za dvije osobe iznosi 100 kuna.

Paket uključuje:

  • Projekcija filma: „La la Land“ u 19:00 h
  • 2 x dnevna ulaznica za bazen
  • 2 x 2 sata saune
  • Šampanjac za dvoje

Za vas smo pripremili i poklon paket za dvoje s kojim možete iznenaditi najdražu osobu i doživjeti nezaboravno Valentinovo na Cerinama.

Rezervacije na broj telefona: 048/240 -570

Projekcija filma u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica

NAGRADNJAČA

U suradnji s koprivničkim bazenima Cerine čitatelji portala Klikaj.hr mogli su osvojiti dvije ulaznice za Valentinovo na Cerinama. Jedna ulaznica vrijedi za dvije osobe.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Mihaela Kos i Robert Petric

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!