NAGRADNJAČA Evo tko je dobio ulaznice za koncert grupe Vigor na otvorenju Ljeta na Šoderici

Aquaterra lake resort u suradnji s portalom Klikaj.hr za veliko otvorenje sezone na Šoderici nagrađuje svoje vjerne posjetitelje i čitatelje s 20 ulaznica (10×2) za koncert grupe Vigor. Nagradna igra trajala je od 30. travnja do 2. lipnja, prijavio se iznimno velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom vrijedne nagrade osvojili su...

Ljeto na Šoderici te zove // Foto: Mirko Hanžeković
Ljeto na Šoderici te zove // Foto: Mirko Hanžeković

Aquaterra lake resort u suradnji s portalom Klikaj.hr za veliko otvorenje sezone na Šoderici nagrađuje svoje vjerne posjetitelje i čitatelje s 20 ulaznica (10×2) za koncert grupe Vigor.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr.

Nagradna igra trajala je od 30. travnja do 2. lipnja, prijavio se iznimno velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom vrijedne nagrade su osvojili:

Helena Margetić, Bibi Trumbi Trumbetaš, Valentina Hlevnjak, Kristijan Sokač, Silvija Vedriš, Vanesa Vlahović, Matea Musa, Mihaela Mihaa, Mateja Blažek i Anamarija Kišivan Sataić.

Dakle, svaka izvučena osoba ima pravo na dvije ulaznice. Podići ih možete uoči koncerta između 19 i 20 sati na ulazu u Aquaterra lake resort uz predočenje osobne iskaznice. Do 19 sati možete ih podići i na šanku Aquaterra lake resorta. Čestitamo dobitnicima.

___________________________________________________________________________

Ljeto nam stiže, a s njim i Ljeto na Šoderici. Otvorenje sezone na jezeru Šoderici, nadaleko poznatom Podravskom moru blizu Koprivnice, održat će se ove subote, 3. lipnja.

Aquaterra lake resort pobrinula se za vrhunsku zabavu uz obalu jezera, a gosti večeri bit će sjajna grupa Vigor.

Još fališ, Da sam ja on, Divna i Život je raj samo su neki od njihovih hitova.

Uz rasplesanu i veselu atmosferu, posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda.

Ulaznica po cijeni od 20 kuna nema u pretprodaji, ali će se moći kupiti na ulazu na dan koncerta koji počinje u 21 sat.