NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio poklon bon trgovine Sport Dolenec

Za peti poklon bon od 550 kuna natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagrada je pripala...

Portal Klikaj.hr u suradnji s našim partnerom Sport Dolenec organizirao je nagradnjaču pod nazivom “svaki tjedan osvoji poklon bon jedan”. Za vas smo pripremili poklon bon od 150 kuna, pa 250 kuna, pa 350 kuna, pa 450 kuna i na kraju od 550 kuna. Upravo ovaj najveći iznos darovali smo vam u finalnoj, novogodišnjoj nagradnjači.

Dobitnik poklon bona dobiva i majicu trgovine Sport Dolenec.

Za peti poklon bon od 550 kuna natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojio:

Žarko Horvat

Čestitamo sretnom dobitniku! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Sport Dolenec trgovina je sportskom opremom smještena u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Apsolutno sve!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste.

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: natasa.dolenec3@gmail.com.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ne propustite: