NAGRADNJAČA Luneta i portal Klikaj.hr daruju vam najkvalitetnija jaja za blagdanski stol

Vlasnici Lunete su brat i sestra Dražen i Ivana Čurila iz Ludbrega. Na njihovoj farmi nesilice se ne nalaze u kavezima.

Foto: Klikaj.hr

Uskrsni blagdani bez jaja na obiteljskom stolu gotovo su nezamislivi i stoga Vam Luneta iz Svetog Đurđa kraj Ludbrega, najmodernija farma za proizvodnju jaja u Hrvatskoj, u suradnji s portalom Klikaj.hr daruje pet paketa po 50 visokoklasnih jaja (5×10).

Foto: Klikaj.hr

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do petka, 14. travnja, u 12 sati, kada ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Luneta.

___________________________________________________________________________

Vlasnici Lunete su brat i sestra Dražen i Ivana Čurila iz Ludbrega. Na njihovoj farmi nesilice se ne nalaze u kavezima. Zbog dobrobiti samih nesilica, one su slobodne unutar tri objekta. To im daje slobodu da lete i da se prirodnije ponašaju; čeprkaju po stelji kojom je prekriven čitav pod, noći provode spavajući na šipkama visoko iznad tla poput ptica u prirodi, a jaja nesu u gnijezda. Jaja se skupljaju automatskim pokretnim trakama do pakirnog centra koji se nalazi u sklopu farme.

Još nešto što je vrlo važno jest kontrolirana proizvodnja kako bi mogli jamčiti najvišu kvalitetu naših proizvoda. Jaja se pakiraju u ambalažu bez ljudskog kontakta što je garancija higijenske ispravnosti proizvoda.

Pakirana jaja odlažu se u rashladni prostor u sklopu pakirnog centra gdje su na kontroliranoj temperaturi. Svježa jaja odvoze se u hladnjačama do prodajnih mjesta.

Jaja se označavaju oznakom 2 što znači da su jaja proizvedena u uzgoju bez kaveza (podni uzgoj). Dobiveni certifikati jamče najviše standarde kvalitete.

Više o najmodernijoj farmi za proizvodnju jaja možete pročitati ovdje.

Ne propustite: