NAGRADNJAČA Osvojite velike staklenke Lino Lade Gold! Igrajte se s nama i uživajte!

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 21. svibnja, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Podravka je još jednom odlučila nagraditi svoje vjerne kupce i čitatelje portala Klikaj.hr, i to s pet fantastičnih nagrada. Daruju vam 5 x 2 velike staklenke Lino Lade Gold.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 21. svibnja, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Lino Lada Gold. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce

Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino Lade Gold u staklenci od čak 700 grama.

Na kruh, na palačinke ili na žlicu. Dok se vode rasprave o tome kako je najbolje jesti Lino Ladu Gold, u jednom će se svi složiti – malo što donosi toliku radost kao taj čokoladno-krckavi raj za nepce. Upravo kako bi kremasti užitak što duže trajao, Lino Lada Gold je od sada dostupna i u veeeeeelikoj staklenci od 700 grama.

Odlična za borbu žličicama

Ideju o velikoj staklenci Lino Lade Gold dali su sami linoladoljupci. Nakon što su dvije palačinke ostale prazne i nakon što je jedna osoba ostala kratka za žličicu omiljenog namaza pa je za „nešto slatko“ stvarno pojela jabuku, hitno se morala udvostručiti doza Lino Lade Gold. U novom pakiranju sada je ima dovoljno za sve.

Osim toga, staklenka od 700 grama sada je napokon dovoljno velika da može postati mjesto ravnopravne borbe žličicama. Niste čuli za borbu žličicama? To je ekstremno sretni sport u kojem svaki sudionik svakim zalogajem osvaja – zlato, i to ono s okusom lješnjaka. Okušajte se u njemu već danas!

Namazano 20.000 palačinki

Podaci iz 2018. godine pokazuju da se u samo pola godine prisustva na tržištu Lino Lada Gold uspjela uvući u 185.000 kućanstava u kojima je namazano 20.000 palačinki. Nije ni čudno kada je riječ o namazu koji je svim sladokuscima pružio posve novi oblik kremastoga savršenstva.

Svojim bogatim okusom, primamljujućim mirisom i zabavnom teksturom Lino Lada Gold vrlo je brzo osvojila srca i nepca i odraslih i djece. Osvojila je ova zlatna kraljica i Superior Taste Award žiri koji joj je dao maksimalnu ocjenu.

Vole je u 26 zemalja

Lino Lana Gold privlači ono što zrači. Dakle, samo najbolje. Zato je upravo izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić njezin ambasador, a 2018. godina bila je njihova godina. Lino Lada Gold ostvarila je lani rekordnu prodaju, i to u 26 zemalja.

Dok se ostatak svijeta tek sprema upoznati zlatnu kraljicu, vi požurite po staklenku od 700 grama i dvostruko više uživajte!

Ne propustite: