NAGRADNJAČA Pampa-tea i Klikaj.hr daruju vam vrijedne pakete čajeva za detoks i mršavljenje

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do utorka, 2. svibnja, u 13 sati, kada ćemo objaviti pobjednike.

Foto: Klikaj.hr

Pampa-tea, obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja iz Koprivnice, u suradnji s portalom Klikaj.hr daruje vam pet vrijednih paketa biljnih čajeva za detoks i mršavljenje.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do utorka, 2. svibnja, u 13 sati, kada ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Pampa-tea.

___________________________________________________________________________

Detoks čajevi moraju sadržavati biljke poput koprive, kore krkavine, matičnjaka, lista kupine i mente, kamilice, bazge, nevena, stolisnika i tako dalje. Prepoznatljivost ovih biljnih čajeva za detox i mršavljenje je u tome da su izvrsni antioksidanti, a bogati su mineralima i vitaminima. Glavna uloga detoks čajeva je ta da vraćaju u balans vaš organizam, reguliraju probavu, uklanjaju toksine i rade hidrataciju vašeg metabolizma. Pojedine vrste detoks čajeva će vam također pomoći da izgubite višak kilograma ukoliko pravilno kombinirate ishranu i tjelovježbu.

Naši detoks čajevi napravljeni su s ciljem vraćanja Vašeg tijela u balans. U Pampa-tea biljnim čajevima najviše je zastupljeno naše tradicionalno ljekovito i aromatično bilje koje raste na područjima cijele Hrvatske. Kombiniranim receptima pojedinih vrsta ljekovitog bilja napravili smo najbolje kombinacije čajeva koje će vam pomoći u proljetnom detoksu i pripremiti vaše tijelo za nadolazeće ljeto.

Osvojite sva tri biljna čaja u ovoj nagradnoj igri:

___________________________________________________________________________

Pampa, zanatska radnja za proizvodnju i preradu ljekovitog bilja osnovana je 2000. godine u Koprivnici. Prvih godina Pampa se bavila proizvodnjom, preradom i otkupom ljekovitog bilja. Uz uzgoj ljekovitog bilja počinje se razvijati i program biljnih čajeva. Iskustvo i predanost u proizvodnji ljekovitog bilja i čajeva prvo prepoznaju kupci iz lokalne sredine, a nakon toga putem sajmova i cijela Hrvatska.

Pampa 2003. godine mijenja ime u Pampa-tea obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja. Te godine otvara se novo izgrađeni pogon za preradu ljekovitog bilja i proizvodnju biljnih čajeva u Poduzetničkoj zoni Dravska I u Koprivnici. Proizvodnja čajeva odvija se prema principima sljedivosti proizvodnje koje propisuju Uredbe EU za proizvodnju hrane. Dugoročni razvoj vlastitog uzgoja ljekovitog bilja, s primjenom modernih tehnologija bez upotrebe herbicida, pesticida i ostalih tvari koji štete ljudskom zdravlju temelji su čajeva obitelji Krznarić. Prema istraživanju koje su proveli na matičnjaku i nevenu, objavljen je izvorni znanstveni članak u Agronomskom glasniku koji je naknadno citiran u četiri svjetska znanstvena časopisa.

Osobni kontakti s ostalim uzgajivačima ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja u Hrvatskoj te diljem svijeta, omogućuju obitelji Krznarić da i dalje razvijaju nove proizvode s ciljem da ponude najbolje u svijetu biljnih čajeva. Pampa čajne mješavine karakterizira bogat i fin okus, provjereno kvalitetno bilje te dokazane recepture.

Više o Pampa čajevima saznajte ovdje ili na njihovim službenim internetskim stranicama.

Ne propustite: