NAGRADNJAČA U POVODU DANA ŽENA Evo koga nagrađuju Frizerski salon Unikat i Klikaj.hr

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitateljica, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Maja Međimorec vlasnica je Frizerskog salona Unikat // Foto: Privatna arhiva
Maja Međimorec vlasnica je Frizerskog salona Unikat // Foto: Privatna arhiva

U povodu Dana žena, 8. ožujka, Frizerski salon Unikat u vlasništvu Maje Međimorec, smješten u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovke, u suradnji s portalom Klikaj.hr nagrađuje pripadnice ljepšeg spola.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitateljica, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

1 x komplet frizerske usluge (pranje kose, šišanje, frizura) – Marina Holenda

2 x tretman iz “obitelji” PURE BRELIL PROFESIONAL + fen frizura (tretman za čistu, jaku i predivnu kosu) – Ivana Serdarusic i Tea Jug

Čestitamo dobitnicama! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

________________________________________________________________________

Fizerski salon Unikat nudi sve moguće frizerske usluge, a usto sudjeluje i na raznim revijama, prati nove trendove i odlazi na edukacije unutar i izvan hrvatskih granica. Kako bi pokazali svoje novitete i kvalitetu, organizira i party revije koje najviše vole mladi.

Radno vrijeme salona ponedjeljkom, četvrtkom i petkom je od 12 do 19 sati, utorkom i srijedom od 10 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Narudžbe za termin mogu se dogovoriti i putem mobitela na broj 099/365-0333.