NAGRADNJAČA UZ DAN ŽENA Evo koga vodimo na slatki užitak u slastičarnicu Zagorje

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

U povodu Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, u suradnji sa Slastičarnicom Zagorje, najboljom slastičarnicom u Koprivnici i šire, čitatelji portala Klikaj.hr mogli su osvojiti četiri vrijedne nagrade za dvoje. Točnije, 4 x 2 kolača po izboru. Dakle, na slatki užitak idete u paru. Povedite sa sobom koga želite.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Andreja Deja Cmrk, Ksenija Ovnić, Anita Nikolić i Marina Repalaust Bunić

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Slastičarnica Zagorje nalazi se u popularnoj poslovno-stambenoj zgradi Martinovki, u samom središtu Koprivnice. Očekuje vas iznimno ugodan ambijent, pristupačne cijene i ljubazno osoblje. U ponudi ima 30-ak vrsta kolača, 10-ak vrsta torti, 15-ak okusa sladoleda, razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića, a posebnost će svemu davati i vrhunska vina.

Slastičarnica Zagorje na istom se mjestu u prizemlju zgrade nalazila 20-ak godina, ali novi vlasnici sada stvaraju jednu potpuno novu priču.

Preuređenu slastičarnicu Zagorje otvorili su Damir Kolarić i njegova sestra Branka Kolarić Medved, vlasnici nadaleko poznate koprivničke tvrtke za proizvodnju i prodaju kolača i slastica Slatke delicije.

Radno vrijeme Zagorja u koprivničkoj Generalićevoj ulici 3 od ponedjeljka do subote je od 8 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 21 sat. Praznicima i blagdanom radi se od 12 do 21 sat.

Ne propustite: