NAGRADNJAČA Vodimo vas na sladoled u Slastičarnicu Zagorje!

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do SUBOTE, 20. srpnja, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Obožavate li i vi sladoled?

Naravno da je odgovor potvrdan, jer tko ne voli sladoled?

Ako ste sladoledoljubac kao i mi, onda će vam se jako svidjeti ova vijest – svaka treća nedjelja u srpnju slavi se kao Svjetski dan sladoleda. Jeste li spremni za ledeno slavlje?

Portal Klikaj.hr u suradnji sa Slastičarnicom Zagorje, najboljom slastičarnicom u Koprivnici i šire, vodi vas na sladoled. Ove nedjelje, 21. srpnja, na Svjetski dan sladoleda!

Za vas smo osigurali 5 x 3 kuglice sladoleda po izboru.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do SUBOTE, 20. srpnja, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Slastičarnica Zagorje. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

Dobitnici, naglašavamo, nagradu mogu iskoristiti samo ove nedjelje ili, u slučaju spriječenosti, eventualno u ponedjeljak!

_________________________________________________________________________

Slastičarnica Zagorje nalazi se u popularnoj poslovno-stambenoj zgradi Martinovki, u samom središtu Koprivnice. Očekuje vas iznimno ugodan ambijent, pristupačne cijene i ljubazno osoblje. U ponudi ima 30-ak vrsta kolača, 10-ak vrsta torti, 15-ak okusa sladoleda, razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića, a posebnost svemu daju i vrhunska vina.

Slastičarnica Zagorje na istom se mjestu u prizemlju zgrade nalazila 20-ak godina, ali novi vlasnici sada stvaraju jednu potpuno novu priču.

Preuređenu slastičarnicu Zagorje otvorili su Damir Kolarić i njegova sestra Branka Kolarić Medved, vlasnici nadaleko poznate koprivničke tvrtke za proizvodnju i prodaju kolača i slastica Slatke delicije.

Radno vrijeme Zagorja u koprivničkoj Generalićevoj ulici 3 od ponedjeljka do subote je od 8 do 22 sata, a nedjeljom od 9 do 22 sata.

Ne propustite: