NAGRADNJAČA ZA STAND-UP COMEDY U KOPRIVNICI Spremite se za puna dva sata smijeha!

Zagrebački komičar Goran Vugrinec 23.3. stiže u Dom mladih sa svojim one man showom "eGOCentrik"...

Večer smijeha i odlične zabave čeka Koprivničanke i Koprivničance ovog petka. Zagrebački komičar Goran Vugrinec Goc 23. ožujka dolazi u Dom mladih (20 sati) naoružan najjačim forama i željom da do suza nasmije sve posjetitelje.

– Po prvi put stižem solo u Koprivnicu i veselim se što ću napokon imati publiku samo za sebe. Na koprivničke nastupe uvijek dođe odlična ekipa i stvori super atmosferu. Kad se nađeš na pozornici, njihova energija te u potpunosti preuzme – kazao je Goran koji je komičarskim kolektivom LAJNAP COMEDY već nasmijavao publiku u Domu mladih.

No, ovaj put, dolazi sam. Koprivničanci će imati priliku pogledati Goranov prvi samostalni one man show, skromno nazvan “eGOCentrik”. Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati.

– Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro – sa smiješkom priča Goran koji iza sebe ima više od 700 nastupa diljem cijele Hrvatske, a nasmijavao je i publiku u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti.

Sve u svemu, Goranov show “eGOCentrik” je prilika koju ne smijete propustiti. Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti, kronične depresije ili jednostavno živite u Hrvatskoj.

Kako to izgleda uživo, možete pogledati na YouTubeu klikom na link OVDJE.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

Ulaznice možete kupiti i u Le petitu i Pixelu.

_________________________________________________________________________

Čitatelji portala Klikaj.hr mogu osvojiti 2 x 2 ulaznice za ovu stand-up comedyju.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do četvrtka, 22. ožujka, u 14 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Klikaj.hr. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.