Najbolji međimurski stolnoteniski veterani borit će se na županijskom prvenstvu

Natjecatelji će nastupiti u pet kategorija, a ona iznad sedamdeset godina pokrenut će se ako se prijavi više od pet igrača.

Foto: STK Putjane
Foto: STK Putjane

Pojedinačno veteransko prvenstvo Međimurja na rasporedu je 21. siječnja, s početkom u 14.00 sati u Drugoj osnovnoj školi Čakovec. Organiziraju ga Stolnoteniski klub Putjane i Međimurski stolnoteniski savez, a natjecatelji će nastupiti u pet kategorija.

Prva grupa su igrači od 32 do 48 godina, zatim od četrdeset do 49, treća su od pedeset do 59, četvrta su igrači od šezdeset godina te stariji i posljednja grupa su veteranke rođene 1982. godine i starije. U slučaju da se prijavi više od pet igrača iznad sedamdeset godina, pokrenut će se još jedna zasebna kategorija.

Nastupiti mogu stolnotenisači s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a natjecati se može samo u jednoj kategoriji, dok prijavnina iznosi četrdeset kuna.

Natjecatelji se moraju osobno prijaviti voditelju županijskih liga Franji Flacu do utorka 17. siječnja u 15.00 sati. Prijave se vrše osobno na adresu Stjepana Bencea 1 Čakovec, zatim na broj faxa 390-539 ili putem e-mail adrese franjo_flac@net.hr.

Ne propustite: