Najdoktorica Dragica Polančec Fodor primila čestitke vodećih ljudi Županije

Doktorica D. Polančec Fodor izrazila je zadovoljstvo proglašenjem, istaknuvši da joj je to velik poticaj za daljni rad. Usto, zahvalila je Županiji na podršci koju pružaju liječnicima, ali i cijelom zdravstvenom sustavu u njoj.

Župan Koren, dr. Fodor Polančec i dožupan Pal // Foto: kckzz.hr
Župan Koren, dr. Fodor Polančec i dožupan Pal // Foto: Arhiva kckzz.hr

U povodu nedavnog proglašenja najdoktora Hrvatske u 2016. godini, koprivničko-križevački župan Darko Koren i njegov zamjenik Ivan Pal primili su najdoktoricu Dragicu Polančec Fodor kako bi joj čestitali na proglašenju najbolje obiteljske liječnice Županije u ovoj godini.

Doktorica D. Polančec Fodor izrazila je zadovoljstvo proglašenjem, istaknuvši  da joj je to velik poticaj za daljni rad. Usto, zahvalila je Županiji na podršci koju pružaju liječnicima, ali i cijelom zdravstvenom sustavu u njoj.

Župan Koren, pak, zahvalio je doktorici na dugogodišnjem kvalitetnom radu kao i iskrenoj brizi za pacijente, istaknuvši važnost tog posla koji nije “nimalo lagan i kojeg prije svega treba voljeti da bi se mogao i raditi”.

Na kraju joj je, priopćili su iz Koprivničko-križevačke županije, poželio puno uspjeha u nadi da će i dalje “s uspjehom obavljati svoju časnu dužnost” te uručio prigodan poklon.

Ne propustite: