NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE Pogledajte tko su finalistice u ovom neobičnom izboru

Četrnaest finalistica borit će se za titulu najljepše mame i to u dvije kategorije: od 23/39 godina i 40/53 godine kategorija Dijamant.

Katarina Pintač Pisar - Novi Marof - 33 godine

Ove godine finalna večer za izbor najljepše mame Hrvatske održat će se 1. lipnja u Šibeniku, na Trgu Republike Hrvatske, u 21 sat.

Četrnaest finalistica borit će se za titulu najljepše mame i to u dvije kategorije: od 23 do 39 godina i 40 do 53 godine kategorija Dijamant.

Finalistice:
Brankica Bubanko, Donja Stubica, 51 godina
Silvia Antolić, Klanjec, 24 godine
Ivana Filipović, Bestovje, 43 godine
Višnja Filipčić Čabrajec, Zagreb, 45 godina
Nika Ivić Krpić, Zagreb, 36 godina
Iris Rusan, Luč, 35 godina
Danica Azenić, Donji Miholjac, 53 godine
Mirela Gašpert Bertić, Zagreb, 40 godina
Kristina Župan, Tenja, 34 godine
Marija Lučić, Gornji Bogičevci, 45 godina
Katarina Pintač Pisar, Novi Marof, 33 godine
Ana Kreković, Gospić, 35 godina
Vedrana Bušić, Šibenik, 24 godine
Lucija Sorić, Bibinje, 37 godina

“Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima, već je ona uspješna žena u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Iz tog razloga odlučili smo dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja. Uz majku, ova manifestacija ima za cilj promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma. Sve sudionice ovog natjecanja, kao i njihovi pratioci, imat će priliku upoznati grad Šibenik i njegove ljepote i sa strane turističke destinacije. Sve mame finalistkinje bit će dio kalendara za 2019. godinu te će se snimati i promidžbeni video ovog natjecanja. Himna izbora već neko vrijeme na najljepši način promovira ono za što se zalažemo, čije je riječi napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, otpjevao Bojan Jambrošić a sve pod budnim okom Tonija Eterovića”, izjavia je Maja Gnjidic Verdecchia, vlasnica licence.

“Šibenske djevojke i žene su oduvijek plijenile pozornost te bile proglašavane najljepšima na izborima ljepote duž Lijepe naše, pa i šire. Stoga nije ni čudno da su se zadnje vrijeme središnji izbori ljepote počeli organizirati u Šibeniku. Grad bogate kulturno-povijesne baštine, poput Krešimirova grada, prirodni je ambijent ovakvih manifestacija, a Gradska uprava će uvijek imati sluha prema organizatorima istih. Logistička potpora neće izostati ni Najljepšoj mami Hrvatske i već smo za ovaj događaj rezervirali gradsku top lokaciju – Trg Republike Hrvatske koji se nalazi između katedrale svetog Jakova, UNESCO-va spomenika, i Gradske vijećnice”, rekao je, pak, zamjenik gradonačelnika Šibenika i prošlogodišnji član žirija Danijel Mileta.

Ivana Slavica Vunić, poznata šibenska dizajnerica nakita, za ovu prigodu radi dvije unikatne krune za pobjednice, a himnu izbora možete poslušati klikom na link.

Lucija Sorić – Bibinje – 37 godina
Vedrana Bušić – Šibenik – 24 godine
Ana Kreković – Gospić – 35 godina
Katarina Pintač Pisar – Novi Marof – 33 godine
Marija Lučić – Gornji Bogičevci – 45 godina
Kristina Župan – Tenja – 34 godine
Mirela Gašpert Bertić – Zagreb – 40 godina
Danica Azenić – Donji Miholjac – 53 godine
Iris Rusan – Luč – 35 godina
Nika Ivić Krpić – Zagreb- 36 godina
Višnja Filipčić Čabrajec – Zagreb – 45 godina
Ivana Filipović – Bestovje – 43 godine
Silvia Antolić – Klanjec – 24 godine
Brankica Bubanko – Donja Stubica – 51 godina
Ne propustite: