NAJNOVIJE INFORMACIJE Saznajte kakve su šanse da će se igrati 10. sezona KC lige

Po tom su se pitanju oglasili i iz Srednje škole Koprivnica i iz KURS-a, koji organizira KC ligu.

Foto: Mario Perlok

Hoće, neće, neće, hoće. Tako su se otprilike iz dana u dan mijenjale informacije o tome da li će se održati jubilarna 10. sezona rekreativne malonogometne KC lige.

Po tom su se pitanju danas, u utorak, oglasili i iz koprivničke Srednje škole u čijoj se dvorani liga inače igra.

“Temeljem objavljenog članka o KC ligi i navedenim tehničkim poteškoćama, nužno je informirati javnost da su za potrebe održavanja KC lige, a nakon toga i Zimske lige, osigurani traženi termini u dvorani Srednje škole Koprivnica odmah po primitku molbe organizatora. Sukladno propisanoj proceduri, Školski odbor je donio odluku, a Osnivač dao suglasnost za najam dvorane u navedenu svrhu. Školski odbor je usvojio zahtjeve organizatora koji su usklađeni sa zakonskim propisima. Srednja škola Koprivnica podržava rekreaciju i sport te ustupa dvoranu na korištenje za potrebe lokalne zajednice uvažavajući propisanu proceduru od strane Osnivača te važeće zakonske propise”, istaknula je u priopćenju ravnateljica Srednje škole Koprivnica mr. sc. Manuela Gregurić, dipl.oec.

Manuela Gregurić, ravnateljica koprivničke Srednje škole // Foto: Srednja škola Koprivnica

Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport, koja je organizator KC lige, otkrio nam je maloprije da će se ipak najvjerojatnije igrati.

– Blizu smo dogovora sa Srednjom školom Koprivnica. Pred nama je još jedan sastanak udruge i nakon toga ćemo i službeno o svemu informirati javnost. Zapelo je, istina, na ugostiteljskom dijelu priče, ali sada smo dobili jasne uvjete i na nama je da odlučimo. Sutra će se sve znati. Ali, ponavljam, blizu smo dogovora. Igrat će se 90 posto – kazao je Zalar.

Tomislav Zalar, predsjednik KURS-a // Foto: Zvonimir Markač

Ako se KC liga zaista bude igrala, započet će iduće subote, 10. studenog.

Istoga dana, dodajmo, u Kuglani će se održati i koncert Zadruge. KURS i KC liga tako će obilježiti 10 godina djelovanja. Koncert i fešta zatvorenog je tipa.

Foto: Mateo Alečković
Ne propustite: