NAKON POMPOZNIH NAJAVA Drnjančani ipak odustaju od odlaska u viši rang

"Još uvijek razmatramo opcije glede mogućeg odlaska u Međužupanijsku ligu. Konačni stav znat ćemo nakon posljednjeg kola jer je rok za prijavu ovaj ponedjeljak, što je po meni prerano."

Igrači Tomislava , prvaci Prve ŽNL // Foto: Mario Perlok
Igrači Tomislava , prvaci Prve ŽNL // Foto: Mario Perlok

Uoči posljednjeg kola Prve ŽNL Koprivničko – križevačke još uvijek stoji otvoreno pitanje hoće li koja od ekipa predati zahtjev za ulazak u Međužupanijsku ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Rok za prijavu je 5. lipnja, odnosno ovaj ponedjeljak.

Pravo na to imaju tri prvoplasirane ekipe, a to su Tomislav iz Drnja, Mladost iz Kloštra Podravskog i imbriovečki Borac.

Imbriovčani su već ranije najavili da ih ta opcija ne zanima, a pri takvome stavu su i danas.

Pompozna najava Drnjančana uoči derbija s Kloštranima da ako će biti prvi da sigurno ulaze u viši rang, izgleda da je bila samo patka bačena novinarima i njihovim direktnim suparnicima u borbi za naslov prvaka.

Za trenutni stav glede mogućeg odlaska u viši rang priupitali smo Ivana Mihalića, člana uprave drnjanskog Tomislava.

– Još uvijek razmatramo opcije glede mogućeg odlaska u Međužupanijsku ligu. Konačni stav znat ćemo nakon posljednjeg kola jer je rok za prijavu ovaj ponedjeljak, što je po meni prerano – rekao je on.

U razgovorima s još nekim članovima i igračima Tomislava doznali smo da će se teško ostvariti najavljeni scenarij te da skoro sa stopostotnom sigurnošću mogu potvrditi da će se Tomislav i sljedeće godine natjecati u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Ne propustite: