Utorak, 29. studenoga 2022.

Nakon stravičnog požara u kući pronađeno mrtvo tijelo

Očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo u prostoriji kuće uslijed otvorenog plamena iz peći na kruta goriva i to na drveni otpad koji se nalazio ispred i iza peći koja nije imala zaštitno staklo

Preporučujemo

U petak, 15. travnja, oko 4.30 sati u Bartolovcu je u kući 73-godišnjaka izbio strašan požar.

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo u prostoriji kuće uslijed otvorenog plamena iz peći na kruta goriva i to na drveni otpad koji se nalazio ispred i iza peći koja nije imala zaštitno staklo.

Tom prilikom je došlo do zapaljenja gorivih tvari u prostoriji sobe te se požar proširio na ostale gorive dijelove unutar objekta.

U požaru je smrtno stradala za sada nepoznata osoba koja je pronađena prilikom gašenja požara, stoji u policijskom priopćenju.

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci JVP-a Varaždin koji su ugasili požar, a tijelo u karboniziranom stanju je prevezeno na patologiju varaždinske Opće bolnice gdje će se izvršiti identifikacija.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a policajci utvrđuju sve okolnosti događaja te su posebnim izvješćem obavijestili nadležno državno odvjetništvo.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti