Četvrtak, 2. veljače 2023.

Nakon svađe i tučnjave, pokušao ga je ubiti letvom

Nakon što je napad završio, osumnjičeni se s dvojicom poznanika koji su prisustvovali događaju, udaljio iz garaže ostavivši oštećenog da leži u besvjesnom stanju

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju na štetu 46-godišnjaka.

Naime, sumnja se da je 17. srpnja godine između 16 i 17 sati u Magazinskoj ulici u Zagrebu, u napuštenoj garaži, osumnjičeni 40-godišnjak, nakon kraćeg verbalnog sukoba s 46-godišnjakom, u namjeri da ga usmrti, 46-godišnjaku zadao više udaraca otvorenim dlanom i šakama u lice zbog čega je oštećeni iz sjedećeg položaja pao na tlo, dok je osumnjičeni s namjerom da ga usmrti, ustao i počeo ga udarati šakama i nogama po glavi i tijelu uslijed čega je oštećeni počeo obilno krvariti iz glave, da bi ubrzo izgubio svijest.

Dok je u takvom stanju ležao na tlu, osumnjičeni je uzeo drvenu letvu i njome izrazitom silom počeo udarati oštećenog po glavi i tijelu. Nakon što je kratko zastao, dohvatio je plastificiranu dršku metle i još jednu drvenu letvu.

Sva tri sredstva izvršenja su se od siline udaraca prelomila, dok je osumnjičeni rukama i nogama nastavio udarati oštećenog, iako je cijelo to vrijeme on bez svijesti ležao na tlu.

“Nakon što je napad završio, osumnjičeni se s dvojicom poznanika koji su prisustvovali događaju, udaljio iz garaže ostavivši oštećenog da leži u besvjesnom stanju, a kada su se odmakli dvadesetak metara od garaže, osumnjičeni se okrenuo i pošao prema garaži govoreći da se mora vratiti i da mora usmrtiti oštećenog, no od njegove namjere odvratila su ga dvojica muškaraca s kojima je bio u društvu tako da su ga odgovorili da to učini, nakon čega su se sva trojica zajedno udaljili s mjesta događaja”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti