NAPAD NA BRAČU Jedna od pretučenih ‘sezonaca’ je djevojka iz Varaždina

Uz nju su napadnuti i njena tri kolege, Vukovarci, koji su u Supetar isto došli zaraditi.

Ilustracija // Foto: PU KC-KŽ

Hrvatsku je potresao slučaj na kojemu je 20-ak napadača ničim izazvano nasrnulo na četiri osobe, “sezonce” na Braču.

Radi se, navodno o pripadnicima Torcide, jer se napad dogodio u blizini Torcidinih prostorija na Braču u nedjelju u jutarnjim satima, a u subotu se održavao Torcida kup.

Jedna od ozlijeđenih osoba je i Varaždinka koja je na Brač otišla kako bi zaradila. Za 24 sata je ispričala sve o napadu, ali je željela ostati anonimna, pišu Međimurske novine.

“Vraćali smo se iz izlaska i preko rive krenuli prema našem smještaju. Prošli smo pored pekarnice i vidjeli grupu od 20-ak ljudi kako sjede za stolovima obližnjeg kafića. Nismo uopće pričali s njima, jedino sam ja upitala kolegu hoće li pojesti što iz pekarnice. On je odgovorio da neće i nastavili smo dalje.”, ispričala je napadnuta djevojka za 24 sata.

Ispričala je i kako je izgledao napad.

“Kad smo prošli još nekih stotinjak metara i skoro već došli do smještaja, netko je iza ugla povikao: ‘Srbine!’ Tog kolegu na kojeg sam se bacila nastavili su tući nogama. Nisu imali milosti ni prema meni, divljački su me šutali na tlu”, rekla je.

Liječnici su joj morali previti ruku, a ima modrice po cijelom tijelu kao i njeni kolege.

Uz nju su napadnuti i njena tri kolege, Vukovarci, koji su u Supetar isto došli zaraditi. Rekli su kako su unatoč napadu odlučili ostati odraditi sezonu jer su došli s ciljem da zarade.

Fotografija preuzeta s Međimurskih novina
Ne propustite: