NASMIJTE SE DO SUZA Hit komedija ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’ dolazi u Koprivnicu

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ održat će se u petak, 25. listopada 2019., s početkom u 20 sati u Domu mladih Koprivnica, Ulica Hrvatske državnosti 10.

Hit komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEKS i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….

Američka serija “Seks i grad” osvojila je cijeli svijet, a sad i mi imamo nešto autentično, urnebesnu komediju “Balkanski seks i grad” po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEX i GRAD, ČIPKA I ČOKOLADA” koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na ovim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

U predstavi igraju:

Ana Ćuk, Katarina Korša: Čupka

Jovana Jelovac Cavnić: Čarna

Marko Dolaš: voditelj-muška zvjerka

Predstava za koju se uvijek traži karta više…

Predstava “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada” održat će se u petak, 25. listopada 2019., s početkom u 20 sati u Domu mladih Koprivnica, Ulica Hrvatske državnosti 10.

Ulaznice su u prodaji on line na WWW.EVENTIM.HR te na prodajnim mjestima u Koprivnici:

PETROL BP Koprivnica, Varaždinska cesta 24; ŠARENI DUĆAN, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 08 do 20 sati, subotom od 08 do 16 sati, REZERVACIJA NA TELEFON 048 624 474.

Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50 kuna, a na dan predstave 60 kuna.

U mjesecu listopadu ova komedija, osim u Koprivnici, igra se u Zagrebu – Scena Vidra, a u studenom su u Umagu, Bjelovaru, Vinkovcima, opet u Zagrebu – Scena Vidra te u Vodicama.

Ne propustite: