NATJEČAJ Krapinsko zagorska županija dijeli stipendije u tri kategorije

Redoslijedne liste svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Županije.

Ilustracija

Krapinsko – zagorska županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola s područja županije za školsku godinu 2017./2018.

Natječaj se raspisuje u tri kategorije: A – 20 stipendija za nadarene učenike u iznosu od 400 kuna mjesečno; B – 20 stipendija za učenike po socijalnom kriteriju u iznosu od 400 kuna mjesečno i C – stipendije za učenike koji su školske godine 2017./18. upisali prvi razred nekog od deficitarnih zanimanja, u iznosu od 400 kuna.

Učenici mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendije samo u jednoj kategoriji. Rok za podnošenje zahtjeva istječe 23. listopada.

Zahtjevi se dostavljaju Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Magistratska 1, Krapina, osobno ili preporučeno poštom, i to na posebnim obrascima, koje zainteresirani učenici – studenti mogu dobiti u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Krapina, Magistratska 1 ili preuzeti s web stranica www.kzz.hr.
Redoslijedne liste svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Županije.

Učenici kojima se odobre stipendije, bit će pozvani radi zaključivanja ugovora, a stipendije će se isplaćivati od početka pa do kraja nastavne godine u deset mjesečnih anuiteta. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici Krapinsko – zagorske županije.

Izvor: Zagorje International.

Ne propustite: