‘NE DAMO PEKMEZARU’ Mali broj ‘Kešerovih’ prosvjednika kraj Podravke, a još manje ‘Keleminčevih’ antiprosvjednika

Prosvjed protiv odlaska pekmezare iz Koprivnice ispred Podravkine upravne zgrade u organizaciji SDP-a Koprivničko-križevačke županije. s druge strane, anti je prosvjed Dražena Keleminca i njegovih A-HSP-ovaca koji pita prosvjednike da što se sada javljaju, a dok je Zvonimir Mršić vodio Podravku nisu se ništa bunili, a prodana je pekara, Studenac...

Foto: Luka Krušec

Podravka je nedavno potvrdila preseljenje svog pogona za proizvodnju pekmeza iz Koprivnice u Varaždin, u pogone Kalnika, a priča je to koju je pokrenuo portal Danica.hr.

Dio je to kompletnog preseljenja Podravkinih pogona sa sadašnje lokacije u Starčevićevoj ulici.

Kako je za Podravski list rekao predsjednik uprave Marin Pucar, na tome mjestu će se izgraditi veliki stambeno-poslovni kompleks s trgovačkim centrom, stanovima, školom i vrtićem.

A tvornice i logistika preselit će se u industrijsku zonu Danica, osim, dakle, pekmezare koja bi otišla u Varaždin.

– Gospodarstvo ima svoje zakonitosti poslovanja da bi dugoročno opstalo na sve konkurentnijem i zahtjevnijem domaćem i međunarodnom tržištu – prokomentirao je Pucar selidbu pekmezare u Varaždin.

No, dio građana i radnika, kao i dio lokalnih političara, nisu oduševljeni tom idejom.

SDP Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Mladen Kešer stoga su danas, u četvrtak organizirali prosvjed ispred Podravkine upravne zgrade pod nazivom ‘Ne damo pekmezaru iz Koprivnice’. Skupilo ih se svega nekoliko desetaka.

– Drage moje Podravke i Podravci, nemojte se dati – rekao je Kešer.

S druge strane, anti je prosvjed bio Dražena Keleminca i njegovih A-HSP-ovaca, svega nekolicine, koji je pitao “Kešerove prosvjednike” da što se sada javljaju, a dok je Zvonimir Mršić vodio Podravku nisu se ništa bunili, a prodana je pekara, Studenac i otišlo je puno ljudi iz tvrtke. Keleminec je, među ostalim, izjavio da je Mršić trebao biti iza rešetaka.

– To su plaćenici – glasno je govorio Kešer.

Prosvjed protiv odlaska pekmezare iz Koprivnice ispred Podravkine upravne zgrade u organizaciji SDP-a Koprivničko-križevačke županije. s druge strane, anti je prosvjed Dražena Keleminca i njegovih A-HSP-ovaca koji pita prosvjednike da što se sada javljaju, a dok je Zvonimir Mršić vodio Podravku nisu se ništa bunili, a prodana je pekara, Studenac… Vaš komentar?

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 6. Juni 2019

Foto i video: Luka Krušec

Ne propustite: