NE PROPUSTITE Djed Mraz stiže u Koprivnicu, sprema se vesela dobrodošlica

Djedica će, razumije se, darivati najmlađe...

Djed Božićnjak razveselio je klince u podravskoj metropoli // Foto: Teo Vukšan
Djed Mraz // Foto: Teo Vukšan

Društvo naša djeca Koprivnica i ove godine organizira doček Djeda Mraza u podravskoj metropoli.

Omiljeni djedica u Koprivnicu dolazi u subotu, 14. prosinca, a veselu dobrodošlicu djeca će mu prirediti u sklopu Koprivničke bajke. Djed Mraz će na pozornicu u središtu grada, na Zrinskom trgu, stići u 10 sati u pratnji likova iz bajki.

Na pozornici će ga dočekati učenici 2.c razreda Osnovne škole Braća Radić s učiteljicom Vesnom Mlinarić koji će izvesti igrokaz “Božićno veselje”.

Atmosferu će dodatno zagrijati polaznice odjela za suvremeni ples Umjetničke škole Fortunata Pintarića koji pod vodstvom Olje Vilić spremaju posebnu plesnu dobrodošlicu Djedu Mrazu.

Potom će djedica, čiju je crvenu vreću slatkišima obilato napunio Grad Koprivnica, darivati sve okupljene mališane.

Zahvaljujući Gradu Koprivnici, Djed Mraz će dodatno razveseliti i više od 300 djece čiji roditelji su korisnici zagarantirane minimalne naknade preko Centra za socijalnu skrb, djecu oba nezaposlena roditelja, umirovljenika i poljoprivrednika i djecu u udomiteljskim obiteljima.

Božićno darivanje za njih je organizirano u subotu, 21. prosinca, u Domu mladih i kinu Velebit.

Pozivnice za priredbe roditelji i skrbnici mogu dići u ponedjeljak, 16. prosinca, od 9 do 13 sati u Vjenčaoni na Zrinskom trgu broj 1.

Zahtjevne projekte koji će razveseliti više od 1000 dječaka i djevojčica realizirat će 20-ak volontera Društva naša djeca.

Ne propustite: