NE PROPUSTITE Glavni gosti Vinilije u Koprivnici Renato Metessi i Ivo Kovač Kaj

Ivo će predstaviti svoj novi CD "Čerepana", a Renato će okupljene podsjetiti na svoje hitove iz vremena kad je predvodio grupe Patrola i Zvijezde, kao što su Ne pitaj za mene, Nikol, Pravovjerni plesači, Narodna i brojni drugi.

Ilustracija // Foto: Facebook Šareni dućan

Koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova Vinilija održat će se u subotu u organizaciji Šarenog dućana. Ovaj sajam održava se peti put, a posjetiti ga možete od 9 do 15 sati u zgradi Martinovka u samo središtu Koprivnice.

Možda se u ovom modernom vremenu ne čini tako, ali interes za ploče i njihova prodaja i dalje raste u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskoj, ali i u Koprivnici.

Ovaj sve popularniji sajam privlači izlagače i kupce iz drugih mjesta pa će se ovaj put, osim koprivničkih izlagača, sajmu pridružiti prodavači i kupci iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Ferdinandovca, Križevaca, Zagreba…

Posebni gosti sajma su Renato Metessi i Ivo Kovač Kaj.

Ivo će predstaviti svoj novi CD “Čerepana”, a Renato će okupljene podsjetiti na svoje hitove iz vremena kad je predvodio grupe Patrola i Zvijezde, kao što su Ne pitaj za mene, Nikol, Pravovjerni plesači, Narodna i brojni drugi.

Također će biti na raspolaganju za druženje i potpisivanje ploča.

Svi zainteresirani ljubitelji ploča i kolekcionari, ali i drugi radoznalci mogu doći na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča.

Organizatori su se pobrinuli za to da prodavači dobiju kavu dobrodošlice i nadoknadu putnih troškova u slučaju lošije prodaje.

Ne propustite: