NE PROPUSTITE Kulturni razvoj lokalne zajednice u organizaciji FUNK-a u Koprivnici

Razgovarat će se o zanimljivim temama - sudioničkom upravljanju u kulturi, civilno-javnim partnerstvima, razvoju kulturnih programa, kreiranju kulturnih strategija, generiranju zajedničkih interesa, ali i potencijalnim budućim suradnjama.

Ilustracija // Foto: Forum udruga nezavisne kulture FUNK Facebook

Regionalno umrežavanje i razmjena iskustava u suupravljanju u kulturi za zainteresirane za kulturu i razvoj novih kulturnih praksi grada Čakovca, Koprivnice, Međimurske županije i Koprivničko-križevačke županije održat će se u ponedjeljak, s početkom u 17 sati, u prostoru FUNK/Kampus u Koprivnici.

Glavni cilj ovog okupljanja je da se postignu dobre prakse temeljene na razmjeni međusobnih iskustava u kulturi u regiji.

Domaćin i organizator okupljanja je Forum udruga nezavisne kulture FUNK koji također radi na projektu u okviru poziva Kultura u centru.

Prostor FUNK će biti mjesto za umrežavanje i razmjenu iskustava, a okupit će predstavnika Platforme za Društveni centar Čakovec, AK galerije, Udruge Kopriva, Udruge maMUZE, Udruge RockLive, Udruge Pod galgama, Maje Ferlindeš, predstavnice Grada Koprivnice, te Aleksandre Ličanin, predstavnice Međimurske županije.

Razgovarat će se o zanimljivim temama – sudioničkom upravljanju u kulturi, civilno-javnim partnerstvima, razvoju kulturnih programa, kreiranju kulturnih strategija, generiranju zajedničkih interesa, ali i potencijalnim budućim suradnjama.

Ovaj je događaj tek je drugi od mnogo najavljenih regionalnih, nacionalnih, internacionalnih umrežavanja i javnih razgovora Platforme za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier.

Projekt Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom, a sufinancira ga Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine – poručili su iz Udruge.

Ne propustite: