Subota, 25. lipnja 2022.

Nećete vjerovati tko je policiji dojavio lažnu informaciju o bombi u Orinocu

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Posjetitelji ugostiteljskog objekta Orinoco u centru Koprivnice ostali su neugodno iznenađeni kad je u noći s petka na subotu prekinut koncert zbog dojave o bombi.

Za razliku od nekih drugih slučajeva anonimnog dojavljivanja o eksplozivnim napravama, ovaj put policija je vrlo brzo pronašla počinitelja.

Ispostavilo se da je riječ o njihovom kolegi policajcu!

”Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 46-godišnjakom, policijskim službenikom Policijske uprave koprivničko-križevačke, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 10. lipnja, u 23.11 sati, nazvao operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke i lažno dojavio da je u ugostiteljskom objektu u Koprivnici u Dugoj ulici postavljena bomba, a što je iziskivalo hitno djelovanje policije i detaljan protueksplozijski pregled prostora.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, policijski službenik je udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak”, priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave