Srijeda, 20. listopada 2021.

Neslavni rekorder u Močilama vozio automobil s 2,38 promila alkohola

Iz policije ističu i 48-godišnjeg vozača koji je u subotu u Ulici Petra Preradovića u Đurđevcu upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,29 promila

Preporučujemo

Tijekom prošlog vikenda na području Koprivničko-križevačke županije najveća koncentracija alkohola zabilježena je u nedjelju u 9.30 sati u Ulici Močile u Koprivnici, i to kod 45-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,38 promila upravljao automobilom. Vozač je bio uhićen.

Iz policije ističu i 48-godišnjeg vozača koji je u subotu u 19.21 sat u Ulici Petra Preradovića u Đurđevcu upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,29 promila. Vozač je isključen iz daljnjeg sudjelovanja u prometu.

Zatečen je i jedan recidivist koji je počinio dva prekršaja (upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i nepropisno kretanje kolnikom). Recidivist je bio uhićen i protiv njega je proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određena mjera opreza zadržavanja u trajanju od 15 dana. Vozač je po završetku žurnog prekršajnog postupka predan u zatvor u Bjelovaru.

Najnovije objave