Srijeda, 8. prosinca 2021.

NESLAVNI REKORDERI Vozači u Novigradu Podravskom i Peterancu napuhali 2,44, odnosno 2,22 promila alkohola

Istaknimo i 23-godišnjeg vozača koji je u nedjelju u Koprivnici zatečen kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila

Preporučujemo

Najveća koncentracija alkohola tijekom prošlog vikenda u Koprivničko-križevačkoj županiji zabilježena je u nedjelju u 23.15 sati u Gornjoj ulici u Novigradu Podravskom, i to kod 42-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,44 promila upravljao osobnim automobilom.

Iz policije ističu i 30-godišnjeg vozača koji je u nedjelju u 23.05 sati u Ulici braće Radića u Peterancu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,22 promila, pri čemu je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je uhićen.

Tijekom pojačanog nadzora prometa, izvršen je nadzor 48 mladih vozača. Mladi vozači su počinili 11 prometnih prekršaja od čega pet prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola.

Među njima je bio i 23-godišnji vozač koji je u nedjelju u 00.55 sati u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici zatečen kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila.

Najnovije objave